Udtalelser om Håkon

Lasse Leth

Aalborg Futsal klub

“Håkon er din mand, både på og udenfor banen. Metoder og praksisser er funderet i videnskaben og supporteret af hans arbejde med disse i praksis. Med det sagt mærkes det tydeligt at han ikke er bange for nye “veje”. Det giver mig en tryghed som elite futsalspiller, at jeg ved at jeg kan tappe ind i værktøjer, tankemønstre og aspekter som kan bidrage til performance på højeste niveau”

Mogens Brun

HOC

“Jeg kan anbefale Håkon. Han har siden sine første dage i Hvidovre IF’s akademi fremstået som professionel og engageret i sit arbejde med holdene og trænerne.

Han har grebet de ideer vi allerede arbejder efter og sat sit eget præg på dem. Disse justeringer er både trænere og spillerne glade for.

Han indgår både i de teoretiske forberedende samtaler med trænerne og deltager aktivt i afviklingen af træningen fra U13-U23, hvor hans stærke teoretiske baggrund hjælper trænerne med at indarbejde ideerne fra forberedelseslokalet.

Håkon er vellidt blandt både spillere og trænere, og vi kan se, at han med sin faglighed, flytter arbejdet med mentaltræning i vores miljø langt i den retning som vi ønsker”. 

Frederik Filsoof

Basketball spiller og kaptajn – The ViewCopenhagen   

”Jeg vil stærkt anbefale Håkon! Han har en seriøs og professionel tilgang, hvor hans metoder også inddrager ens egne input og selvrefleksion, hvilket har hjulpet mig med at blive en bedre atlet – både på og udenfor banen”.

Anne Louise

Forældre til atlet

“Som forældre er vi så glade for at vores søn har dig at tale med. Vi mærker, at det virkelig hjælper ham!

Emilie Linde

Novozymes

Det var et super spændende oplæg, som allerede har skabt gode samtaler i vores team. Meget inspirerende!

Hussein Ramadan

Byggeleder Sweco

Elsker emner der omhandler sport/sundhed/mindset, i am a complete sucker for it! 

Sofie Hammeken

3x dansk mester IQ-foil

Jeg har samarbejdet med Magnus et halvt år nu – og det vil jeg fejre ved at give dig mine tre bedste tips til et stærkt sportsligt mindset

  1.  Fokusér på nuet. Fortid og fremtid er ubrugeligt i din sportslige præstation. Nuet åbner for flere ressourcer.
  1.  Er dine handlinger styret af dine følelser eller værdier? Værdistyrede handlinger er langt mere brugbare på den lange bane, selvom de kan føles “dårligere” i momentet.
  2. Mentale checklister. Uanset hvilken situation jeg er i sportsligt, finder jeg tilbage til nuet med få keywords, der sørger for at jeg handler optimalt ud fra mit udgangspunkt.

Tak for din støtte!

Kirstine Frida Rysbjerg

Foruden Håkon Magnus’ solide faglighed og store engagement i mit liv som atlet, evner han altid at møde mig der hvor jeg er, og giver plads til det som fylder.

Du er virkelig aldrig alene på din rejse som atlet, når du har Håkon Magnus som din mentaltræner. 

Han har en unik evne til at stille skarpt på hvor vi skal justere til mine konkurrencer men også generelt i mit liv, så jeg trives bedre, ved at give mig konkrete værktøjer til de problemstillinger, jeg møder. Derfor oplever jeg hele tiden at jeg udvikler mig som menneske og som stoler fordi jeg tackler tingene bedre, hvilket er virkelig fedt.

Jeg havde ingen konkret forventning til hvad samarbejdet ville kunne medføre, men Håkon Magnus er ikke bare blevet en del af min rejse, vi er et team.

Han har givet mig konkrete værktøjer til mine udfordringer før, under og efter mine konkurrencer, åbnet mine øjne for værdien af at være til stede i nuet og støttet mig præcis, som jeg har brug for.  

Jeg er taknemmelig for hans altid lette men fagligt funderede tilgang til at løse store som små udfordringer, og glæder mig til at se hvad samarbejdet fortsat bringer.

Jeg valgte at starte med Håkon som mental coach i efteråret 2022, da jeg til de sidste triathlon stævner følte, at jeg manglede det mentale når det blev hårdt samt jeg også gerne ville bruge det på job og privat.

 I perioden har vi arbejdet med at være til stede samt vælge den rigtige vej, der i sidste ende gør mig glad. Med Håkon fandt jeg hurtig ud af, at den nemme/hurtige vej ikke gjorde mig tilfreds og under forløbet lærte jeg at blive mentalt stærkere samt blive bedre til komme over bumpene på vejen og fokusere på hvorfor jeg er her. Håkon er en nem person at tale med, og er god til at stille de rigtige spørgsmål, hvilket gør, at jeg har lært mig bedre at kende, og hermed kunne forbedre mig mentalt. Jeg kan mærke, at jeg er mere til stede til møder på arbejdet samt når jeg er sammen med mine børn. Jeg har tænkt mig at fortsætte med Håkon, da jeg gerne vil blive endnu stærkere og udfordre mig selv, og jeg tror det kan forbedre mig på job, privat samt gøre mig en stærkere triatlet og jeg tror at Håkon kan hjælpe med dette.