Testimonials for Håkon

Lasse Leth

Aalborg Futsal Klub

“Håkon er din mand, både på og udenfor banen. Metoder og praksisser er funderet i videnskaben og supporteret af hans arbejde med disse i praksis. Med det sagt mærkes det tydeligt at han ikke er bange for nye “veje”. Det giver mig en tryghed som elite futsalspiller, at jeg ved at jeg kan tappe ind i værktøjer, tankemønstre og aspekter som kan bidrage til performance på højeste niveau”

Mogens Brun

HOC

“Jeg kan anbefale Håkon. Han har siden sine første dage i Hvidovre IF’s akademi fremstået som professionel og engageret i sit arbejde med holdene og trænerne.

Han har grebet de ideer vi allerede arbejder efter og sat sit eget præg på dem. Disse justeringer er både trænere og spillerne glade for.

Han indgår både i de teoretiske forberedende samtaler med trænerne og deltager aktivt i afviklingen af træningen fra U13-U23, hvor hans stærke teoretiske baggrund hjælper trænerne med at indarbejde ideerne fra forberedelseslokalet.

Håkon er vellidt blandt både spillere og trænere, og vi kan se, at han med sin faglighed, flytter arbejdet med mentaltræning i vores miljø langt i den retning som vi ønsker”. 

Frederik Filsoof

Basketball spiller og kaptajn – The ViewCopenhagen   

”Jeg vil stærkt anbefale Håkon! Han har en seriøs og professionel tilgang, hvor hans metoder også inddrager ens egne input og selvrefleksion, hvilket har hjulpet mig med at blive en bedre atlet – både på og udenfor banen”.

Anne Louise

Forælder til en atlet

“Som forældre er vi så glade for at vores søn har dig at tale med. Vi mærker, at det virkelig hjælper ham!

Emilie Linde

Novozymes

Det var et super spændende oplæg, som allerede har skabt gode samtaler i vores team. Meget inspirerende!

Hussein Ramadan

Byggeleder Sweco

Programmet du havde sat op var mega nice!

Elsker emner der omhandler sport/sundhed/mindset, i am a complete sucker for it! 

Sofie Hammeken

3x dansk mester IQ-foil

Jeg har samarbejdet med Magnus et halvt år nu – og det vil jeg fejre ved at give dig mine tre bedste tips til et stærkt sportsligt mindset 💪🏽

  1.  Fokusér på nuet. Fortid og fremtid er ubrugeligt i din sportslige præstation. Nuet åbner for flere ressourcer.
  2.  Er dine handlinger styret af dine følelser eller værdier? Værdistyrede handlinger er langt mere brugbare på den lange bane, selvom de kan føles “dårligere” i momentet.
  3. Mentale checklister. Uanset hvilken situation jeg er i sportsligt, finder jeg tilbage til nuet med få keywords, der sørger for at jeg handler optimalt ud fra mit udgangspunkt.


Tak for din støtte!