Testimonials for Håkon

Lasse Leth

Aalborg Futsal Klub

“Håkon er din mand, både på og udenfor banen. Metoder og praksisser er funderet i videnskaben og supporteret af hans arbejde med disse i praksis. Med det sagt mærkes det tydeligt at han ikke er bange for nye “veje”. Det giver mig en tryghed som elite futsalspiller, at jeg ved at jeg kan tappe ind i værktøjer, tankemønstre og aspekter som kan bidrage til performance på højeste niveau”

Mogens Brun

HOC

“Jeg kan anbefale Håkon. Han har siden sine første dage i Hvidovre IF’s akademi fremstået som professionel og engageret i sit arbejde med holdene og trænerne.

Han har grebet de ideer vi allerede arbejder efter og sat sit eget præg på dem. Disse justeringer er både trænere og spillerne glade for.

Han indgår både i de teoretiske forberedende samtaler med trænerne og deltager aktivt i afviklingen af træningen fra U13-U23, hvor hans stærke teoretiske baggrund hjælper trænerne med at indarbejde ideerne fra forberedelseslokalet.

Håkon er vellidt blandt både spillere og trænere, og vi kan se, at han med sin faglighed, flytter arbejdet med mentaltræning i vores miljø langt i den retning som vi ønsker”. 

Frederik Filsoof

Basketball spiller og kaptajn – The ViewCopenhagen   

”Jeg vil stærkt anbefale Håkon! Han har en seriøs og professionel tilgang, hvor hans metoder også inddrager ens egne input og selvrefleksion, hvilket har hjulpet mig med at blive en bedre atlet – både på og udenfor banen”.