Helena Scheufens

Helena Scheufens

“Som forholdsvis ny i triatlonverdenen, fik jeg ideen om en hel ironman, tog kontakt til Mikkel. Jeg havde 11 mdr. Til at blive klar. Mikkel har været rigtig god til at lytte til mine behov, planlægge træning efter min travle hverdag samt justere træningsniveauet til løbende. Han har været god til at holde min motivationen oppe, samt været den bedste støtte. Han har været god til at bidrage med løsninger, når jeg er blevet udfordret i forhold til træningsplanen. Jeg har på intet tidspunkt tvivlet på, om jeg kunne nå mit mål, da min tillid til Mikkel har været 100% hele vejen igennem. D. 18 august 2019 løb jeg glad over målstregen og hørte de gyldne ord ”Helena, you are an ironman” efter blot 1 års træning. Som Mikkel siger ‘kroppen kan mere end man tror”