Training planning
and mental training

PersonalEffectiveSimplistic

Monthly training plans for triathlon, running and biking as well as joined training sessions and mental training

Actiwise is for you who are serious about achieving your set goal. You will get a personalized training schedule, which has been fitted to meet your needs and balanced such as to accomodate to your regular schedule. 

I will be following you all the way and offer free sparring and joined training sessions, to expose your true potential as an athlete. Personal, simplistic og effective

Adem Asci

Triatlet

”Igår aftes da jeg løb tænkte jeg over, at man skulle tro du kendte min krop bedre end mig selv. Selv om jeg har lyst til at give den mere gas mentalt, så vil kroppen ikke kunne klare det.

Træningsplanen er helt tilpas, når jeg tænker på restitution, belastning og opbygning.”

 Hvis du vil have en træner der er opmærksom på personlige behov , en træner der følger op hvis der er et par “røde” dage i TP , og fanger dig inden motivationen og lysten forsvinder. En træner som er med hele vejen på alle niveauer og er sindssyg kompetent og dygtig ! Så er Mikkel en kæmpe anbefaling herfra !


Magnus Ditlev

Mentaltræning med Mikkel

”For lidt over en måneds tid siden, inden en længere konkurrenceperiode, startede jeg et forløb op med Mikkel omkring mentaltræning med henblik på at optimere min performance i de kommende races. Jeg må indrømme at jeg før vi havde vores første snak var noget skeptisk omkring konceptet, da jeg altid har betragtet mig selv som værende rimelig stærk mentalt og egentlig ikke har følt jeg har haft behov for hjælp til det mentale. Min oplevelse her efter en håndfuld samtaler med Mikkel er rigtig positiv. Det er ikke sådan at der er noget magisk over det eller noget. Tværtimod.

Read the full statement here

Nicolai Madsen

Triatlet

Min rejse med Mikkel startede tilbage i 16 da jeg besluttede mig for at ville køre en halv ironman , da jeg savnede et seriøst mål for træningen, så jeg kunne forblive vedholden. Mikkel har siden været med mig hele vejen, han formår at tilpasse programmer så de passer bedst muligt for ens hverdag og forudsætninger. Det hele kulminerede i BIG FOUR 2019 som jeg følte mig så klar til som muligt med den dygtige coach på sidelinjen igennem op og nedture. Mikkel er der både på fællestræninger , telefon, mail eller hvad der end er bedst for en. Mikkel følger hurtigt op på træningspassene og er klar til at hjælpe.

Anna-Marie Christiansen

Triatlet

“Hos Mikkel arbejder vi struktureret og planlægger træning, så vi får arbejde, familieliv og træning til at gå op i en højere enhed, så der er plads til det hele. Formålet er at være skades fri under hele forløbet, og selvfølgelig komme i mål med den målsætning, vi har sat. Som ny triatlet har det givet mig meget at have Mikkel som træner. Han har styr på de forskellige faser i træningsprocessen og spørger løbende ind til træningen, samt giver gode råd og vejledning undervejs. Uden Mikkel var jeg med garanti ikke kommet så hurtigt i mål til IM CPH.”

Kennet Hammerby

Triatlet

”Har arbejdet tæt sammen med Mikkel igennem i de sidste 3 år. Mikkel har været fantastisk til dels at tilrettelægge min træning henimod Ironman, så det passer ind i mit liv og dels været en god sparringspartner omkring de mentale aspekter af sporten, som er en vigtig – men ofte overset – disciplin. Jeg har løbende flyttet en del grænser for, hvor jeg troede var muligt, og ser frem imod at flytte endnu flere sammen med Mikkel fremadrettet.”

Anne Klærke

Triatlet

“Mikkel har hjulpet mig med at opnå en langvarig drøm om at gennemføre en Ironman. Efter flere forsøg på selv at tilrettelægge min træning, hvilket gang på gang resulterede i skader, kontaktede jeg Mikkel. Han sørgede for at lægge et program, som sikrede mig en base, der fik mig igennem både halv og hel ironman uden skader. Mikkel har fra start taget udgangspunkt i mit niveau og sørget for at tilpasse træningen til min hverdag. Med Mikkels hjælp føler jeg, at jeg er ved at nå tilbage til en grundform, som jeg kan være glad for og stolt af.” 

Jonas Ensel

Triatlet

“Super fint forløb indtil videre, en træner der har 100 % procent styr på, hvor meget træning der skal til, til den enkelte atlet. Han formår at lave skræddersyet programmer så det passer efter den enkeltes træningsbehov og hverdag. Uden hans viden og ekspertise ville jeg have trænet helt forkert. Jeg ser frem til Challenge Denmark med ham som sparringspartner og coach”

Louise Baltzer

Triatlet

“Mikkel har en kæmpe betydning for mit træningsliv. Uden et struktureret program fra ham ville min hverdag ikke hænge sammen. 

Jeg har kastet mig ud i mit livs mest krævende træningsudfordring med maraton, halv- og hel ironman og et halvmaraton inden for samme år. 

Det er yderst vigtigt ikke at få skader, at restituere ordentligt og bevare træningsglæden. Med Mikkel ved roret kan jeg sætte hak ved disse tre fokuspunkter. 

Read the full statement here

Torben Klogborg

Ironman triatlet

”Da jeg trængte til forandringer i min træning, tog jeg kontakt til Mikkel og Actiwise, hvilket jeg er blevet rigtig glad for, Mikkels trænings filosofier passer perfekt til mig og mine mål jeg har for sæsonen og har allerede efter kort tid kunne mærke forskel. Derudover er Mikkel ekstrem lyttende og forstående overfor de udfordringer, man har i dagligdagen med at få det hele passet ind med børn, job og træning.”

Jeanette Braad

Ironman triatlet

“Mikkel er en meget engageret og dygtig træner, som jeg bliver utroligt inspireret af. Mikkel har nogle erfaringer og kompetencer der rækker ud over det sædvanlige. Han tilrettelægger træningsprogrammet så det passer 100% til mig og mit niveau. Ligeledes udfører han ugentlige opfølgninger på træningen, og personlige samtaler med fokus på det mentale aspekt. Jeg har fået mig en træner som har fået min krop og mit sind til at samarbejde og reagere positivt på træningen.”

Christian Øien

Ironman triatlet

“Mikkel har gennem sin uddannelse og adskillige supplerende kurser grundlag og praktisk erfaring til at træne mig. Mikkels dedikation til sine triathleter, vores mange samtaler, sms’er, programmer, målinger og testopfølgninger har gjort at jeg er helt tryg ved at han har evnen til at udvikle mig, presse mig uden, at det er på bekostning af skader.”

Bettina Juul Clemmensen

Kost og livsstilsatlet

”Jeg kontaktede Mikkel fordi jeg gerne ville tabe mig, og få et målrettet mit styrketræningsprogram. Jeg har hele vejen igennem mit forløb oplevet Mikkel, som utrolig professionel, tålmodig og motiverende. Mikkel har en meget høj faglighed og han har skræddersyet et kost- styrketræningsprogram, som har passet godt ind min hverdag. Vores kommunikation på mail, sms og telefonopkald har motiveret mig til, at blive inde på “sporet”.”


Thomas Rode Lütken

løber og triatlet

“Jeg blev meget positivt overrasket over, hvordan de træningspas jeg fik var super effektivt, både på min udholdenhed og hurtighed. Mikkel har også hjulpet mig med at øge min hastighed til marathon løb, uden skader. Der er en personlig træningsplan, som passer til mig og min træning, programmet bliver altid rettet til pr uge, efter en dialog mellem Mikkel og mig. Jeg får gode råd og vejledning hver gang, både før mit træningspas og bagefter.”

Iben Stougaard

Triatlet

”Jeg begyndte at samarbejde med Mikkel i november. Efter fire ugers træning mærkede jeg en fremgang. Mikkel er god til at sætte struktur på min træning og han lytter til mine ønsker i forhold til jeg har to små børn”

Peter Simonsen

Triatlet

“Jeg skriver dette dagen før sæsonens A-race, så jeg ikke er for påvirket af udfaldet ift processen op til. Jeg har aldrig tidligere følt mig så velforberedt, frisk og klar til et ræs, som efter de første 4 måneder med Mikkel som træner. Jeg har især været glad, for at der både har været en forklaring af formålet med den enkelte træning og den større sammenhæng, fremfor hovedløst at følge en plan

Read the full statement here

Helena Scheufens

Triatlet

“Som forholdsvis ny i triatlonverdenen, fik jeg ideen om en hel ironman, tog kontakt til Mikkel. Jeg havde 11 mdr. Til at blive klar. Mikkel har været rigtig god til at lytte til mine behov, planlægge træning efter min travle hverdag samt justere træningsniveauet til løbende. Han har været god til at holde min motivationen oppe, samt været den bedste støtte. Han har været god til at bidrage med løsninger, når jeg er blevet udfordret i forhold til træningsplanen. “

Read the full statement here 

Jesper Jensen

Triatlet

“I 10 måneder valgte jeg at gå ‘all in’, da jeg købte billet til “Ironman Copenhagen 2019”. Jeg kunne hverken svømme eller cykle. Jeg vidste det ville blive hårdt, med kæreste, hund og en søn på 1,5 år, plus et fuldtidsarbejde. Jeg fik anbefalet Mikkel, og vi startede et samarbejde, med den viden, at der skulle være plads til familie, arbejde og lidt fritid. Det spillede fra starten af. Mit andet triatlon stævne var “Elsinor halv Ironman”,

Rasmus Kofod

Triatlet

“Mikkel hjalp mig ikke blot med at indfri mit mål om at blive Ironman, men fik tilrettelagt mit program efter min hverdag og min tidligere skadeshistorik. Jeg er meget glad for at jeg valgte samarbejdet med Mikkel/Actiwise. Jeg er sikker på, at han har gjort en kæmpestor forskel på MIN Ironman!”

Niclas Mørck

Triatlet og tidligere roer

“Efter et par sæsoner med masser af træning og konkurrencer, hvor jeg selv har træner det jeg nu følte for, havde jeg behov for at få sat lidt mere struktur på min træning. Dette har Mikkel formået at gøre. Mikkels egen dedikation til sin træning samt sine atleters udvikling, er virkelig noget man kan mærke. Mikkel svarer altid meget hurtigt og hvis der er noget jeg gerne vil vende med ham, ringer han også gerne, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Dette gør træningen meget smidig og fleksibel, hvilket er noget jeg sætter stor pris på, når det også skal passes ind i en hverdag.”

Karoline Heide

Triatlet

“Vi brugte god tid på en samtale inden opstarten, så han lærte mig at kende for at kunne tilrettelægge min træning. Det er rart, at der virkelig bliver taget hånd om ens ambitioner, og at forarbejdet var grundigt. For mig er det guld værd at kunne spare med min træner løbende og få råd samt vejledning til mit træningsprogram og andet relevant, hvis der er noget, jeg er i tvivl om, hvilket Mikkel er rigtig god til. Han er oprigtigt interesseret i at følge med i, hvordan det går.”

David Frederiksen

Triatlet

“Jeg har været sportsligt aktiv i mange år og deltaget i mange forskellige løb. Inden jeg kom til Mikkel var jeg dog kørt sur i den træningstrummerum, jeg havde kørt i de sidste par år. Efter en rigtig god dialog med Mikkel har jeg fået sat nye motiverende mål, og efter indledende tests er min træning er sat i system og langt mere varieret end før. Variationen og ikke mindst det at der hver gang er et konkret formål med træningen, som hænger sammen med det overordnede mål, har løftet træningsmotivationen til på et niveau, hvor den ikke har været i mange år.”

Amalie Hildebrandt

Triatlet

“Mikkel er super dygtig, kompetent og lytter virkelig til sine atleters behov og erfaring. Jeg har ikke haft så godt et samarbejde med en coach før, og han er der, klar til at svare på dine spørgsmål hele døgnet rundt, hvilket jeg er stor tilhænger af. Selvom han er yderst professionel, er han også meget personlig, hvilket gør tonen er mere afslappet, så jeg føler jeg altid kan spørge ham til råds både inden for sporten men også personligt.”

Oliver Maarup Jørgensen

Triatlet – ung sprintdistance triatlet

“Efter mit samarbejde med Actiwise, har min fremgang skudt i vejret. Selvom jeg kun har en sæson som triatlet, har mit samarbejde med Actiwise gjort, at jeg skal med til ungdomslandshold udtagelsen 2016. Jeg opdatere min træning i Endufit hvordan energien og træningen er gået, det er enkelt og effektivt. Det er altid nemt at komme i kontakt med Mikkel og den dialog mellem træner og atlet har gjort, at jeg ingen skader har haft. Jeg kan kun varmt anbefale Actiwise.”

Benjamin Jørgensen

Triatlet

”Jeg er super glad for sammenarbejdet med Mikkel. Han er top professionel og engageret. Mikkel har en bred viden indenfor planlægning af træning, kost og mentaltræning. Mikkel har fokus på at hele din hverdag skal hænge sammen og er super god at sparre med. Kæmpe anbefaling her fra!”

Sender G. Clausen

Triatlet

”Jeg har nydt godt af mit samarbejdet med Mikkel, da han er god til at lytte, han er også en tålmodig person, da han tager sig tid til hver enkelt triatlet han har. Frem til nu, har han lavet et struktureret program, der passer godt ind i en travl hverdag. Kommunikation er også suveræn, men også vigtig for mig, hvis der opstår spørgsmål i de forskellige træningspas. Jeg er sikker på, at med Mikkels professionelle håndtering af triatleter, skal jeg nok nå mine mål og krydse målstregen til Ironman Copenhagen 2016.”

Adam Munch

Mentaltræning med Mikkel

”Gennem mine snakke med Mikkel har jeg forbedret min evne til at være mere til stede i træning og få præcis det ud af træningen, som jeg skal. Jeg har fået mentale værktøjer, der gør mig mere bevidst og har dermed kunne øge kvaliteten af min træning. Jeg ser frem til at arbejde videre med Mikkel og få endnu flere spændende og gavnende samtaler”

Mogens Brun

HOC

“Jeg kan anbefale Håkon. Han har siden sine første dage i Hvidovre IF’s akademi fremstået som professionel og engageret i sit arbejde med holdene og trænerne.

Han har grebet de ideer vi allerede arbejder efter og sat sit eget præg på dem. Disse justeringer er både trænere og spillerne glade for.

Han indgår både i de teoretiske forberedende samtaler med trænerne og deltager aktivt i afviklingen af træningen fra U13-U23, hvor hans stærke teoretiske baggrund hjælper trænerne med at indarbejde ideerne fra forberedelseslokalet.

Håkon er vellidt blandt både spillere og trænere, og vi kan se, at han med sin faglighed, flytter arbejdet med mentaltræning i vores miljø langt i den retning som vi ønsker”. 

Lasse Leth

Aalborg Futsal Klub

“Håkon er din mand, både på og udenfor banen. Metoder og praksisser er funderet i videnskaben og supporteret af hans arbejde med disse i praksis. Med det sagt mærkes det tydeligt at han ikke er bange for nye “veje”. Det giver mig en tryghed som elite futsalspiller, at jeg ved at jeg kan tappe ind i værktøjer, tankemønstre og aspekter som kan bidrage til performance på højeste niveau”

Frederik Filsoof

Basketball spiller og kaptajn – The ViewCopenhagen   

”Jeg vil stærkt anbefale Håkon! Han har en seriøs og professionel tilgang, hvor hans metoder også inddrager ens egne input og selvrefleksion, hvilket har hjulpet mig med at blive en bedre atlet – både på og udenfor banen”.

Anne Louise

Forælder til en atlet

“Som forældre er vi så glade for at vores søn har dig at tale med. Vi mærker, at det virkelig hjælper ham!

Emilie Linde

Novozymes

Det var et super spændende oplæg, som allerede har skabt gode samtaler i vores team. Meget inspirerende!

Hussein Ramadan

Byggeleder Sweco

Programmet du havde sat op var mega nice!

Elsker emner der omhandler sport/sundhed/mindset, i am a complete sucker for it! 

Sofie Hammeken

3x dansk mester IQ-foil

Jeg har samarbejdet med Håkon Magnus et halvt år nu – og det vil jeg fejre ved at give dig mine tre bedste tips til et stærkt sportsligt mindset 💪🏽

 1.  Fokusér på nuet. Fortid og fremtid er ubrugeligt i din sportslige præstation. Nuet åbner for flere ressourcer.
 2.  Er dine handlinger styret af dine følelser eller værdier? Værdistyrede handlinger er langt mere brugbare på den lange bane, selvom de kan føles “dårligere” i momentet.
 3. Mentale checklister. Uanset hvilken situation jeg er i sportsligt, finder jeg tilbage til nuet med få keywords, der sørger for at jeg handler optimalt ud fra mit udgangspunkt.

Tak for din støtte!

Nicolaj Gregersen

Triatlet

“Jeg er rigtig godt tilfreds. Jeg føler virkelig at du har formået at rykke mig et rigtig godt stykke, på alle parametre. Dit engagement og din faglige stolthed skinner også igennem, hvilket gør det nemt, ” bare” at følge træningspassene og så ellers tro på processen.

Tusind tak for det store arbejde du ligger i at holde mig til ilden!”

Thor

Triatlet

Jeg har brugt Mikkel til at finde frem til mine værdier som menneske. Det har gjort, at jeg har kunne træffe bedre værdibaserede handlinger i min dagligdag som professionel triatlet. Jeg har virkelig udviklet mig som atlet, men også som person ved at arbejde sammen med Mikkel. Han har hjulpet mig igennem hårde tider, men også været god til at snakke med i perioder, hvor det hele spiller.

Tusind tak for det store arbejde du ligger i at holde mig til ilden!”

Behind Actiwise

Experience and education

Actiwise Mikkel Mortensen

Mikkel Mortensen

I have a great deal of experience regarding planning and implementation of training passes for endurance sport athletes, especially for triathletes and runners.

Lasse Jeppesen Actiwise

Lasse Jeppesen

Min rolle i Actiwise er 1:1 træningsplanlægning samt udvikling af Actiwise inden for brug af data fra træning og konkurrence, træningsfilosofi og optimering af andre faktorer som f.eks. kost.

Håkon Magnus Holm actiwise

Håkon Magnus Holm

I am responsible for the 1:1 mental coaching session in Actiwise. During the coaching session we make you consciously aware about how you maximize your performance and help you develop your personal strategi. Our sessions aim to make you mentally tougher and help you to develop coping strategies to create higher levels of performance.  

Testimonials

What people say about Actiwise

Actiwise Mikkel Mortensen

Mikkel Mortensen

Lasse Jeppesen Actiwise

Lasse Jeppesen

Håkon Magnus Holm actiwise

Håkon Magnus Holm

1:1 MENTAL TRAINING

Move your performance with mental training

1:1 Mental training and coaching sessions

The mental part plays a big role in the good performance. Are you nervous about hit the wall during a race? Not performing as you would like? Do you give up when it gets tough? Through 1: 1 coaching conversations, you can get help to make the right decisions for training and racing, find faith in yourself and mentally prepare for the competition. In addition, it can help to get control of motivation or solve another challenge whether it´s in the sport or anything else relevant to you. 


Event calender

Actiwise event calender 2023/2024

Wednesday d. 10/8 – kl. 17.30 – Mentaltræning introduktion + mental styrke
 • Mentaltræning introduktion + mental styrke 

August 2022 – onsdag d. 10/8 – kl. 17.30

Wednesday d. 12/10 – kl. 17.30 – Mentaltræning → Værdier og målsætning
 • Mentaltræning → Værdier og målsætning- Fordi de er grundlaget for de handlinger, som skaber udvikling og præstation

Oktober 2022 – onsdag d. 12/10 – kl. 17.30

Wednesday d. 23/11 – kl. 17.30 – Træningsplanlægning (inkl. styrketræning)
 • Træningsplanlægning (inkl. styrketræning)

Hvorfor træner du som du gør, hvad træner du helt præcist i de forskellige zoner, og hvorfor er din sæson bygget op, som den er.

November 2022 onsdag d. 23/11 – kl. 17.30

Wednesday d. 11/1 – kl. 17.30 – Mentaltræning: bevidsthedhedstræning
 • Mentaltræning: bevidsthedhedstræning

– Bliv opmærksom på dine handlinger → små marginaler har enorm betydning

Januar 2023 – onsdag d. 11/1 – kl. 17.30

Wednesday d. 22/2 – kl. 17.30 – Kostoplæg
 • Kostoplæg – Hvad, hvor meget og hvornår skal du spise for optimal træning og restitution. Vi bygger lidt videre på de to oplæg vi holdt i år.

Februar 2023 – onsdag d. 22/2 – kl. 17.30

April 2023 – Mallorca træningslejr sydpå d. 15.-22. april inkl. løbe- og OW-teknik
 • Mentaltræning: Mental robusthed og self talk

Thoughts leads to emotions →  Emotions lead to functions →  Function leads to performance

 • Mulig træningslejr sydpå 15.-22. april inkl. OW og løbeteknik


May 2023 – d. 3./5 – kl. 17.30 Mentaltræning: Mentalrobusthed og self talk
 •  Mentaltræning: Mental robusthed og self talk

Thoughts leads to emotions →  Emotions lead to functions →  Function leads to performance


August 2023 – d. 9./8 kl. 17.30 – Mentaltræning: visualisering og mentalstyrke. Fælles svømning og hygge i ugen op til Ironman København

Mentaltræning: visualisering og mentalstyrke→ nøglen til den gode præstation

Fællessvøm og hygge dagen inden Ironman KBH


PACKAGES AND PRICES

If you don´t find what you searched for in the packages contact me and we will find a solution  

PACKAGE A
min. 3 MONTHS.

Personal planning of training passes as well as workout sessions

Strength training programs

Walkthrough of the set program of training passes an workout session

Free sparring

Test of zones, power (watt), pace, heart rate and option for lactate measurements

Events together with Actiwise athletes

Race nutrition plan

1:1 joined training sessions

Mental training seasonplan

Quarterly presentations on mental training

Calculation of energy need and dieting plan

Access to TrainingPeaks including app, where you can see your program

Discount deals with partners

PACKAGE B
min. 3 MONTHS.

Personal planning of training passes as well as workout sessions

Strength training programs

Walkthrough of the set program of training passes an workout session

Free sparring

Test of zones, power (watt), pace and heart rate

Events together with Actiwise athletes

Race nutrition plan

Quarterly presentations on mental training

Access to TrainingPeaks including app, where you can see your program

Discount deals with partners

Package C
min. 3 MONTHS.

Personal planning of training passes as well as workout sessions

Strength training programs

Walkthrough of the set program of training passes an workout session

Sparring every second week

Test of zones, power (watt), pace and heart rate

Access to TrainingPeaks including app, where you can see your program

Discount deals with partners

12 WEEK PACKAGE

Session zero, by phone or email where we look at your condition, goals and prerequisites to reaching your goals

12 weeks training package fitted the time you are willing to invest in it Fitted for your season

Access to TrainingPeaks including app where you can see your program

Follow up on your finished bundle of 12 weeks, to better improve the following training passes

Mental Training – Subscription
min. 6 months.

Unlimited calls and texts

One physical session each month in Copenhagen or online

tangible exercises to increase mental strength, motivation, and well-being.

Mental gameplan

MENTAL TRAINING – SUBSCRIPTION
12 mdr.

Unlimited call and textEn

One physical session each month in Copenhagen or online

Observation of a game/tournament or practice in Copenhagen

tangible exercises to increase mental strength, motivation, and well-being.

Mental gameplan

keynote speech


optimize well-being and performance

increase your awareness on, how to promote mental health

Be aware of how to play to each other’s strength. Both at your team but also in your private life.

Interactive lecture.

tangible exercises to increase mental strength, motivation, and well-being

OTHER OPTIONS

Special customized company packages

Lactate test

E.g. swimming, cycling, running or other sport

E.g. packages with focus on weight loss and lifestyle changes

E.g. one og one open water or pool swimming

E.g. one on on biking

E.g. 1 hour one on one running

CONTACT

Tak your first step towards your goals

Actiwise/ Mikkel Mortensen

+45 26 18 35 92

mikkel@actiwise.dk

CVR: 37158143


FOLLOW ACTIWISE

Press the icon and follow Actiwise