Udtalelser om Mikkel

Adem Asci

Triatlet

”Igår aftes da jeg løb tænkte jeg over, at man skulle tro du kendte min krop bedre end mig selv. Selv om jeg har lyst til at give den mere gas mentalt, så vil kroppen ikke kunne klare det.

Træningsplanen er helt tilpas, når jeg tænker på restitution, belastning og opbygning.”

 Hvis du vil have en træner der er opmærksom på personlige behov , en træner der følger op hvis der er et par “røde” dage i TP , og fanger dig inden motivationen og lysten forsvinder. En træner som er med hele vejen på alle niveauer og er sindssyg kompetent og dygtig ! Så er Mikkel en kæmpe anbefaling herfra !


Nicolai Madsen

Triatlet

Min rejse med Mikkel startede tilbage i 16 da jeg besluttede mig for at ville køre en halv ironman , da jeg savnede et seriøst mål for træningen, så jeg kunne forblive vedholden. Mikkel har siden været med mig hele vejen, han formår at tilpasse programmer så de passer bedst muligt for ens hverdag og forudsætninger. Det hele kulminerede i BIG FOUR 2019 som jeg følte mig så klar til som muligt med den dygtige coach på sidelinjen igennem op og nedture. Mikkel er der både på fællestræninger , telefon, mail eller hvad der end er bedst for en. Mikkel følger hurtigt op på træningspassene og er klar til at hjælpe.

Anna-Marie Christiansen

Triatlet

“Hos Mikkel arbejder vi struktureret og planlægger træning, så vi får arbejde, familieliv og træning til at gå op i en højere enhed, så der er plads til det hele. Formålet er at være skades fri under hele forløbet, og selvfølgelig komme i mål med den målsætning, vi har sat. Som ny triatlet har det givet mig meget at have Mikkel som træner. Han har styr på de forskellige faser i træningsprocessen og spørger løbende ind til træningen, samt giver gode råd og vejledning undervejs. Uden Mikkel var jeg med garanti ikke kommet så hurtigt i mål til IM CPH.”

Kennet Hammerby

Triatlet

”Har arbejdet tæt sammen med Mikkel igennem i de sidste 3 år. Mikkel har været fantastisk til dels at tilrettelægge min træning henimod Ironman, så det passer ind i mit liv og dels været en god sparringspartner omkring de mentale aspekter af sporten, som er en vigtig – men ofte overset – disciplin. Jeg har løbende flyttet en del grænser for, hvor jeg troede var muligt, og ser frem imod at flytte endnu flere sammen med Mikkel fremadrettet.”

Anne Klærke

Triatlet

“Mikkel har hjulpet mig med at opnå en langvarig drøm om at gennemføre en Ironman. Efter flere forsøg på selv at tilrettelægge min træning, hvilket gang på gang resulterede i skader, kontaktede jeg Mikkel. Han sørgede for at lægge et program, som sikrede mig en base, der fik mig igennem både halv og hel ironman uden skader. Mikkel har fra start taget udgangspunkt i mit niveau og sørget for at tilpasse træningen til min hverdag. Med Mikkels hjælp føler jeg, at jeg er ved at nå tilbage til en grundform, som jeg kan være glad for og stolt af.” 

Jonas Ensel

Triatlet

“Super fint forløb indtil videre, en træner der har 100 % procent styr på, hvor meget træning der skal til, til den enkelte atlet. Han formår at lave skræddersyet programmer så det passer efter den enkeltes træningsbehov og hverdag. Uden hans viden og ekspertise ville jeg have trænet helt forkert. Jeg ser frem til Challenge Denmark med ham som sparringspartner og coach”

Louise Baltzer

Triatlet

“Mikkel har en kæmpe betydning for mit træningsliv. Uden et struktureret program fra ham ville min hverdag ikke hænge sammen. 

Jeg har kastet mig ud i mit livs mest krævende træningsudfordring med maraton, halv- og hel ironman og et halvmaraton inden for samme år. 

Det er yderst vigtigt ikke at få skader, at restituere ordentligt og bevare træningsglæden. Med Mikkel ved roret kan jeg sætte hak ved disse tre fokuspunkter. 

Udover at være en enormt dygtig træner, er Mikkel også et behageligt og lyttende menneske, som ofte spørger ind til ens træning, om noget skal justeres, eller generelt bare hvordan man går og har det. Uden Mikkels hjælp havde jeg aldrig opnået de resultater, jeg indtil videre har opnået. Og jeg glæder mig til at komme helt i mål”


Torben Klogborg

Ironman triatlet

”Da jeg trængte til forandringer i min træning, tog jeg kontakt til Mikkel og Actiwise, hvilket jeg er blevet rigtig glad for, Mikkels trænings filosofier passer perfekt til mig og mine mål jeg har for sæsonen og har allerede efter kort tid kunne mærke forskel. Derudover er Mikkel ekstrem lyttende og forstående overfor de udfordringer, man har i dagligdagen med at få det hele passet ind med børn, job og træning.”

Jeanette Braad

Ironman triatlet

“Mikkel er en meget engageret og dygtig træner, som jeg bliver utroligt inspireret af. Mikkel har nogle erfaringer og kompetencer der rækker ud over det sædvanlige. Han tilrettelægger træningsprogrammet så det passer 100% til mig og mit niveau. Ligeledes udfører han ugentlige opfølgninger på træningen, og personlige samtaler med fokus på det mentale aspekt. Jeg har fået mig en træner som har fået min krop og mit sind til at samarbejde og reagere positivt på træningen.”

Christian Øien

Ironman triatlet

“Mikkel har gennem sin uddannelse og adskillige supplerende kurser grundlag og praktisk erfaring til at træne mig. Mikkels dedikation til sine triathleter, vores mange samtaler, sms’er, programmer, målinger og testopfølgninger har gjort at jeg er helt tryg ved at han har evnen til at udvikle mig, presse mig uden, at det er på bekostning af skader.”

Bettina Juul Clemmensen

Kost og livsstilsatlet

”Jeg kontaktede Mikkel fordi jeg gerne ville tabe mig, og få et målrettet mit styrketræningsprogram. Jeg har hele vejen igennem mit forløb oplevet Mikkel, som utrolig professionel, tålmodig og motiverende. Mikkel har en meget høj faglighed og han har skræddersyet et kost- styrketræningsprogram, som har passet godt ind min hverdag. Vores kommunikation på mail, sms og telefonopkald har motiveret mig til, at blive inde på “sporet”.”


Thomas Rode Lütken

løber og triatlet

“Jeg blev meget positivt overrasket over, hvordan de træningspas jeg fik var super effektivt, både på min udholdenhed og hurtighed. Mikkel har også hjulpet mig med at øge min hastighed til marathon løb, uden skader. Der er en personlig træningsplan, som passer til mig og min træning, programmet bliver altid rettet til pr uge, efter en dialog mellem Mikkel og mig. Jeg får gode råd og vejledning hver gang, både før mit træningspas og bagefter.”

Iben Stougaard

Triatlet

”Jeg begyndte at samarbejde med Mikkel i november. Efter fire ugers træning mærkede jeg en fremgang. Mikkel er god til at sætte struktur på min træning og han lytter til mine ønsker i forhold til jeg har to små børn”

Peter Simonsem

Triatlet

“Jeg skriver dette dagen før sæsonens A-race, så jeg ikke er for påvirket af udfaldet ift processen op til. Jeg har aldrig tidligere følt mig så velforberedt, frisk og klar til et ræs, som efter de første 4 måneder med Mikkel som træner. Jeg har især været glad, for at der både har været en forklaring af formålet med den enkelte træning og den større sammenhæng, fremfor hovedløst at følge en plan. Det er tydeligt, at Mikkel har styr på det, og så er det inspirerende at han selv er en så dygtig udøver, der forstår hvor de underlige spørgsmål kommer fra. Jeg er helt sikker på, at Mikkel som træner kan flytte de fleste triatleter, lige fra nybegynderen til den mere øvede.”

Helena Scheufens

Triatlet

“Som forholdsvis ny i triatlonverdenen, fik jeg ideen om en hel ironman, tog kontakt til Mikkel. Jeg havde 11 mdr. Til at blive klar. Mikkel har været rigtig god til at lytte til mine behov, planlægge træning efter min travle hverdag samt justere træningsniveauet til løbende. Han har været god til at holde min motivationen oppe, samt været den bedste støtte. Han har været god til at bidrage med løsninger, når jeg er blevet udfordret i forhold til træningsplanen. Jeg har på intet tidspunkt tvivlet på, om jeg kunne nå mit mål, da min tillid til Mikkel har været 100% hele vejen igennem. D. 18 august 2019 løb jeg glad over målstregen og hørte de gyldne ord ”Helena, you are an ironman” efter blot 1 års træning. Som Mikkel siger ‘kroppen kan mere end man tror’ “

Jesper Jensen

Triatlet

“I 10 måneder valgte jeg at gå ‘all in’, da jeg købte billet til “Ironman Copenhagen 2019”. Jeg kunne hverken svømme eller cykle. Jeg vidste det ville blive hårdt, med kæreste, hund og en søn på 1,5 år, plus et fuldtidsarbejde. Jeg fik anbefalet Mikkel, og vi startede et samarbejde, med den viden, at der skulle være plads til familie, arbejde og lidt fritid. Det spillede fra starten af. Mit andet triatlon stævne var “Elsinor halv Ironman”,

Rasmus Kofod

Triatlet

“Mikkel hjalp mig ikke blot med at indfri mit mål om at blive Ironman, men fik tilrettelagt mit program efter min hverdag og min tidligere skadeshistorik. Jeg er meget glad for at jeg valgte samarbejdet med Mikkel/Actiwise. Jeg er sikker på, at han har gjort en kæmpestor forskel på MIN Ironman!”

Niclas Mørck

Triatlet og tidligere roer

“Efter et par sæsoner med masser af træning og konkurrencer, hvor jeg selv har træner det jeg nu følte for, havde jeg behov for at få sat lidt mere struktur på min træning. Dette har Mikkel formået at gøre. Mikkels egen dedikation til sin træning samt sine atleters udvikling, er virkelig noget man kan mærke. Mikkel svarer altid meget hurtigt og hvis der er noget jeg gerne vil vende med ham, ringer han også gerne, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Dette gør træningen meget smidig og fleksibel, hvilket er noget jeg sætter stor pris på, når det også skal passes ind i en hverdag.”

Karoline Heide

Triatlet

“Vi brugte god tid på en samtale inden opstarten, så han lærte mig at kende for at kunne tilrettelægge min træning. Det er rart, at der virkelig bliver taget hånd om ens ambitioner, og at forarbejdet var grundigt. For mig er det guld værd at kunne spare med min træner løbende og få råd samt vejledning til mit træningsprogram og andet relevant, hvis der er noget, jeg er i tvivl om, hvilket Mikkel er rigtig god til. Han er oprigtigt interesseret i at følge med i, hvordan det går.”

David Frederiksen

Triatlet

“Jeg har været sportsligt aktiv i mange år og deltaget i mange forskellige løb. Inden jeg kom til Mikkel var jeg dog kørt sur i den træningstrummerum, jeg havde kørt i de sidste par år. Efter en rigtig god dialog med Mikkel har jeg fået sat nye motiverende mål, og efter indledende tests er min træning er sat i system og langt mere varieret end før. Variationen og ikke mindst det at der hver gang er et konkret formål med træningen, som hænger sammen med det overordnede mål, har løftet træningsmotivationen til på et niveau, hvor den ikke har været i mange år.”

Amalie Hildebrandt

Triatlet

“Mikkel er super dygtig, kompetent og lytter virkelig til sine atleters behov og erfaring. Jeg har ikke haft så godt et samarbejde med en coach før, og han er der, klar til at svare på dine spørgsmål hele døgnet rundt, hvilket jeg er stor tilhænger af. Selvom han er yderst professionel, er han også meget personlig, hvilket gør tonen er mere afslappet, så jeg føler jeg altid kan spørge ham til råds både inden for sporten men også personligt.”

Oliver Maarup Jørgensen

Triatlet – ung sprintdistance triatlet

“Efter mit samarbejde med Actiwise, har min fremgang skudt i vejret. Selvom jeg kun har en sæson som triatlet, har mit samarbejde med Actiwise gjort, at jeg skal med til ungdomslandshold udtagelsen 2016. Jeg opdatere min træning i Endufit hvordan energien og træningen er gået, det er enkelt og effektivt. Det er altid nemt at komme i kontakt med Mikkel og den dialog mellem træner og atlet har gjort, at jeg ingen skader har haft. Jeg kan kun varmt anbefale Actiwise.”

Benjamin Jørgensen

Triatlet

”Jeg er super glad for sammenarbejdet med Mikkel. Han er top professionel og engageret. Mikkel har en bred viden indenfor planlægning af træning, kost og mentaltræning. Mikkel har fokus på at hele din hverdag skal hænge sammen og er super god at sparre med. Kæmpe anbefaling her fra!”

Sender G. Clausen

Triatlet

”Jeg har nydt godt af mit samarbejdet med Mikkel, da han er god til at lytte, han er også en tålmodig person, da han tager sig tid til hver enkelt triatlet han har. Frem til nu, har han lavet et struktureret program, der passer godt ind i en travl hverdag. Kommunikation er også suveræn, men også vigtig for mig, hvis der opstår spørgsmål i de forskellige træningspas. Jeg er sikker på, at med Mikkels professionelle håndtering af triatleter, skal jeg nok nå mine mål og krydse målstregen til Ironman Copenhagen 2016.”

Magnus Ditlev

Mentaltræning med Mikkel

”For lidt over en måneds tid siden, inden en længere konkurrenceperiode, startede jeg et forløb op med Mikkel omkring mentaltræning med henblik på at optimere min performance i de kommende races. Jeg må indrømme at jeg før vi havde vores første snak var noget skeptisk omkring konceptet, da jeg altid har betragtet mig selv som værende rimelig stærk mentalt og egentlig ikke har følt jeg har haft behov for hjælp til det mentale. Min oplevelse her efter en håndfuld samtaler med Mikkel er rigtig positiv. Det er ikke sådan at der er noget magisk over det eller noget. Tværtimod. Alle svarerne er jeg selv kommet med undervejs i vores dialog, hvor Mikkel nysgerrigt har spurgt ind til en masse forskellige ting omkring mine tanker før, under og efter races. Der hvor det særligt har hjulpet mig, er at jeg føler det har styrket mit overblik i de afgørende situationer i races, hvor hovedet hurtigt kan tabes, samt gjort mig i stand til at træffe bedre og mere velovervejede og rationelle beslutninger undervejs i konkurrencerne. Det er som sagt ikke magi og ingen af tingene vi arbejder med, er nye for mig, men de er blevet sat i system, opsummeret og gjort overskuelige, så jeg nu har en større værktøjskasse med redskaber at arbejde med når det bliver rigtig hårdt.”

Adam Munch

Mentaltræning med Mikkel

”Gennem mine snakke med Mikkel har jeg forbedret min evne til at være mere til stede i træning og få præcis det ud af træningen, som jeg skal. Jeg har fået mentale værktøjer, der gør mig mere bevidst og har dermed kunne øge kvaliteten af min træning. Jeg ser frem til at arbejde videre med Mikkel og få endnu flere spændende og gavnende samtaler”

Maja Holte Kryger

Jeg er sindssygt glad for at være en del af team Actiwise. Det har været en kæmpe rejse den “korte” tid jeg har været under Mikkel.

På den korte tid har jeg fået rykket mange grænser både fysisk men også mentalt. Jeg har lært at presse mig selv mere, også på de dårlige dage.

Og så har det været en kæmpe fordel at have Mikkel på sidelinjen til at spare med, få planlagt mine træninger, rykke lidt rundt hvis det ikke passede sammen med at jeg også har min hest. 

Samt den uundværlige støtte før, under og efter race. Man er ikke et sekund i tvivl om at de brænder for det de laver. Min første besked på telefonen efter race er stort set altid Mikkel der skriver og spørger hvordan det er gået, og det er bare uundværligt! 

Victoria Birkeslund

Jeg har igennem de sidste syv måneder været i et forløb hos Actiwise. Det har været en spændende og lærerig proces, da triathlon for mig er helt nyt. Mit samarbejde med Mikkel har båret præg af et personligt samarbejde, hvilket jeg har sat stor pris på grundet hans professionelle tilgang, hvor mine ønsker og mål er blevt hørt og tilpasset netop til min situation. Vores samarbejde har derudover gjort det muligt for mig at få hverdagen til at gå op samt lettet en stor byrde fra mine skuldre i forhold til at få struktureret min træning bedst muligt. Jeg har været utrolig glad for mit forløb i gennem Actiwise, som har rykket mig utrolig meget!  

Emilie Timm

Jeg kan virkelig godt lide, at vi altid har styr på de kommende træningspas i god tid. Mikkel og actiwise formår at skabe de perfekte rammer for at min træning, arbejde og sociale arrangementer går op i en højere enhed. Også bliver der altid stillet mange spørgsmål, så man husker at reflektere og mærke efter. Samtidig med at man hele tiden bliver presset/skubbet i sin træning. Actiwise er gode til at skabe rammerne for, at der er plads til alle uanset niveau og om, vi er på træningslejr, cykeltur eller til faglige oplæg. 

Mia Mechula

Actiwise hjælper med at opfylde ens drømme.

Actiwise hjælper mig med at indfri de sportslige mål jeg drømmer om. Med en struktureret træningsplan og sparring har jeg kunne balancere arbejde, privatliv og træning. Endvidere har jeg med hjælp og sparring formået at holde mig skadefri.

Med et stort fokus på energi indtag har vi i år formået at kunne race med optimalt indtag.

En ekstra bonus som er med til at gøre Actiwise speciel er de sociale events herunder en Mallorca tur, hvor jeg har skabt nye gode relationer som både byder på hygge og træning.

Jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde og hvad fremtiden bringer. 

Kasper Vitten

Mikkel er god til at få privatliv og træning til at hænge sammen. Efter jeg er startet hos Mikkel er min træning blevet meget mere struktureret, og dermed også mere effektiv. Mikkel er god til at lytte til hvordan min krop har det undervejs i de forskellige træningsblokke, og er god til at justere hvis der er behov for dette. Mikkel er meget passioneret træner, som er god til at motivere og holde en til ilden i de hårde træningsperioder. 

Derudover er Mikkel en god sparring ift. det mentale aspekt og kost før og under konkurrence, som jeg nyder godt af. 

Mikkel og jeg evaluerer altid efter en konkurrence, hvor han er god til at få mig til at reflektere og sætte ord på konkurrencen. Dette betyder meget for mig, da jeg tidligere har været god til blot at se på slutproduktet, men Mikkel får mig til at dykke lidt mere ned i præstationen og selv komme med tanker på hvad jeg kunne have gjort bedre.